Start seizoen 2018!

11 maart 2018


Beste leden van TV Limmen,

Nog even en het tennisseizoen gaat weer van start!
Achter de schermen zijn we daarom al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Alle jeugdleden hebben een bericht gehad om in te schrijven voor tennislessen, de indeling van de competitie is al bekend, er is een nieuwe TV Limmen website, een nieuw afhangbord, de tennisladder is weer actief en de pasjes zijn al afgeleverd door de KNLTB. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de evenementenkalender, die voller is dan ooit tevoren. Kortom, wij hebben er zin in!

Pasjes & contributie
Via deze weg willen wij u informeren over enkele belangrijke momenten die eraan komen. Zo zullen de pasjes in de tweede helft van deze maand worden bezorgd, ruim voor 1 april. Bij de bezorging van het pasje ontvangt u meteen de evenementenkalender. Hang deze op een goede plek in huis zodat het altijd bekend is wanneer de toernooien plaatsvinden. Uiteraard starten we met het openingstoernooi op maandag 2 april (=2e paasdag). De contributie zal in de 2e helft van maart worden afgeschreven.

Tennisladder
Ook zullen we dit seizoen de Tennisladder weer gebruiken. Een ongekend succes bij TV Limmen! Naast de laddercompetitie voor het enkelspel geven we ook het dubbelspel weer een vervolg. Vorig jaar nog een klein aantal deelnemers in deze categorie, maar wij rekenen dit jaar op veel meer deelnemers. Op onze website staat de link naar de website van de tennisladder. Schrijf je nu in!
 
Kluszaterdag
Zoals u begrijpt is er altijd veel te doen voor de start van het seizoen. Alle banen worden geprepareerd, bloembakken weer gevuld, sponsor – en telborden moeten worden schoongemaakt en gesmeerd en de bankjes kunnen na een winter soms weer een lik verf gebruiken. En hier geldt ook: vele handen maken licht werk! Daarom willen u vragen om met ons mee te doen om het tennispark weer tiptop in orde te maken op zaterdag 24 maart vanaf 10 uur tot een uur of 14.00 uur.

Rabo Clubkas
Verder start vanaf 3 april de stemperiode voor de Rabo Clubkas. Afgelopen 2 jaar hebben wij een mooi geldbedrag mogen ontvangen van de Rabobank. Begin april ontvangen leden van de Rabobank een stemkaart. Hoe meer stemmen de tennisvereniging krijgt, des te hoger de bijdrage die wij verkrijgen. Uiteraard zullen wij u helpen herinneren wanneer de stemkaarten worden verstuurd.

Hier enkele belangrijke data om alvast te onthouden:

·         Maandag 2 April – Openingstoernooi – vanaf 14 uur – voor leden & niet-leden
·         Donderdag 5 april – Start van de competitie  (Worldtour oranje & rood begint al op 19 maart)
·         Donderdag 12 april – Dubbelavond
·         Woensdag 25 april – Ladies Night

 

Tot op de tennisbaan!

Met sportieve groet,

Bestuur TV Limmen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 505 1862

Address

Kapelweg 8
1906 EA Limmen